6 MOTIVE ÎNTEMEIATE PENTRU CARE SĂ AVEŢI ÎNCREDERE ÎN GERARD® ROOFS

De când fondatorul nostru, Lou Fisher a produs prima țiglă din oțel în anul 1957, am transformat produsul nostru pentru a ne aduce cele mai bune rezultate în toate mediile de locuit.
Rezultatele noastre remarcabile sporesc în continuare încrederea proprietarilor. Feedback-ul pe care l-am primit de-a lungul anilor subliniază motivele evidente, indicându-ne de ce oamenii aleg acoperișul GERARD în defavoarea altor tipuri de acoperișuri.

UN ACOPERIŞ PREMIUM CARE ESTE LA ÎNDEMÂNĂ

Oamenii recunosc un acoperiș de calitate superioară și adesea sunt surprinși că se ajunge la un cost total al acoperișului din oțel presat GERARD similar cu acela al țiglelor ceramice sau beton când luăm în considerare costul lucrării în ansamblu.

ASPECT ESTETIC DEOSEBIT, FĂCUT SĂ DUREZE

Acoperișul dvs. contribuie în mare măsură la aspectul general al casei dvs., astfel că alegerea materialului care va arăta bine și peste decenii are un aport considerabil la aspectul general al străzii pe care locuiți și la valoarea locuinței în caz că vă decideți să o vindeți.

UN ACOPERIŞ CU O GREUTATE REDUSĂ CARE ESTE PROIECTAT SĂ FIE SIGUR LA URAGANE SAU CUTREMUR

Faptul că sistemul pentru acoperiș GERARD este proiectat astfel încât să reziste la aproape orice condiții este îmbucurător. Sistemul pentru acoperișuri GERARD din oțel presat s-a dovedit că rezistă unor sarcini ale vântului de mai mult de 6 kPa.

ACOPERIŞURILE GERARD AU NEVOIE DE ÎNTREŢINERE MINIMĂ

În afară de curățarea periodică, în special în zonele populate sau în apropierea pădurilor, nu este necesară niciun fel de întreținere pentru acoperișurile GERARD.

INSTALAREA ESTE RAPIDĂ, DAR PRECISĂ

Acoperișurile GERARD sunt instalate de montatori cu experiență, instruiți să monteze acoperișurile la cele mai înalte standarde. Când acoperișul GERARD ajunge la locuința dvs., acesta vine cu tot ce este nevoie.

IDEAL PENTRU RENOVAREA ACOPERIŞULUI

Înlocuirea acoperișului dvs. cu GERARD este simplă. Să fim cinstiți, renovarea unui acoperiș este ceva ce facem fără niciun chef. Când v-ați decis să înlocuiți acoperișul, doriți să o faceți repede, fără costuri exorbitante și cu cât mai puțină agitație posibil.