Accesorii Roto

Rolete exterioare electrice Roto ZRO

Protecție multilaterală
Garantează protecție solară exterioară și un grad ridicat de termoizolație iarna. Pe lângă acestea, protejează și împotriva zgomotului de afară și intrării prin efracție.
Ușor de utilizat
Roletele exterioare electrice se pot acționa cu ajutorul unui întrerupător (RT2 E 230V) sau telecomandă cu ultrasunet ( RT2EF 230V sau SF Solar).

Marchiza exterioară ZMA / Rulou exterior Screen ZAR

Protecție solară optimă
Garantează protecție solară în zilele fierbinți de vară. Împiedică pătrunderea razelor solare în încăpere și umbrește suficient încât să se poată lucra la calculator. Marchiza exterioară poate fi acționată electric cu ajutorul unui comutator (E230V) sau prin telecomandă cu ultrasunet – eventual cu încărcare solară ( EF 230V sau SF solar).

Rulou Standard Roto ZRS

Rulou Standard ZRS
Protecția optimă împotriva luminii vă asigură practicele rulouri Standard ce vin fixate pe cadrul interior al ferestrei de mansardă.
Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o gamă larga de materiale, mostre și culori. Ruloul se poate fixa în 3 poziții prin suporți montați în funcție de dorințe.
Grupe de culori: 1, 2 și 3

Rulou Exclusiv Roto ZRE

Rulou Exclusiv ZRE
Ruloul Roto Ecclusiv conferă un design deosebit datorită fantei de lumină laterală. Aceste rulouri se fixează pe cadrul interior al ferestrei de mansardă și culisează pe două line laterale.
Grupe de culori: 1, 2 și 3.

Rulou de întunecare Roto ZRV

Rulou de întunecare Roto ZRV
Sunt multe situații în care este necesară întunecarea încăperii: vizionarea unui film,nevoia de a dormi etc. Pentru asemenea situații, rulourile de întunecare Roto sunt ideale. Materialul din care sunt fabricate nu dau luminii nici o șansă de a pătrunde în încăpere. Aceste rulouri culisează pe 2 șine din aluminiu. În combinație cu ruloul exterior Screen, împiedică supraîncălzirea încăperii.
Grupe de culori: 1, 2 și 3.

Jaluzele interioare Roto ZJA

O notă individuală
Versiunea electrică echipată cu un motor de 24V se poate comanda și cu telecomandă.
Versiunea manuală
Lamelele jaluzelei pot fi acționate și manual. Câtă lumină doriți să pătrundă în încăpere și unghiul lamelelor, se pot regla cu ajutorul unui buton.
Soluție durabilă
Mulțumită materialului din care sunt fabricate, aceste jaluzele sunt perfecte pentru locurile cu umiditate crescută cum ar fi bucătăria sau baia.
Grupe de culori: 1 și 2.

Rulouri plisante Roto ZFA

O notă individuală
Versiunea electrică echipată cu un motor de 24V se poate comanda și cu telecomandă.
Versiunea manuală
Ruloul poate fi acționat și manual. Lamelele culisează pe două șine laterale și puteți regla înălțimea lor după cum doriți. Puteți alege între materiale opace și semiopace.
Versiunea Duo
Roto oferă o gamă largă de rulouri plisante ce satisfac orice dorință. Acest lucru se poate constata în calitatea materialului folosit,utilizare și posibilitatea combinării a două rulouri plisante diferite ca și material.

Plasă împotriva insectelor Roto ZRI

Plasă împotriva insectelor
Roto ZRI
Plasa împotriva insectelor este ideală pentru zilele fierbinți de vară, deoarece conferă aerisire fără ca prezența insectelor să vă deranjeze. Se montează ușor pe cadrul interior al ferestrei de mansardă permițând deschiderea și închiderea acesteia. Pe lunilor de iarnă, poate fi la fel de ușor
de scos precum remontat pentru perioada de vară.
Noul țesut Transpatec este practic invizibil și permite trecerea aerului cu până la 140% mai mult.
ZRI plasă împotriva insectelor montată pe toc (imagine stânga)
ZRI plasă împotriva insectelor montată pe cadrul interior al ferestrei (imagine dreapta)

De la acționare ușoară până la un confort sporit