Delta-Trela – Strat de separație

DELTA-TRELA, recomandat de liderii pietei de invelitori metalice reprezinta un strat de separatie pentru invelitorile metalice inclinate, ventilate sau neventilate.
Proprietati

Structura de fibre, orientate aleatoriu, are o inaltime de 8 mm si asigura in felul acesta o circulatie permanenta a aerului sub invelitoarea metalica. Ca strat de drenaj, Delta Trela conduce in mod eficient umezeala din zona termoizolatiei, prin felul in care sunt aranjate fibrele de poliester. De asemenea, zgomotul ploii sau al grindinei, foarte inconfortabil pe structurile metalice, este redus in cauzul utilizarii DELTA TRELA pana la 15dB.
Material

DELTA VENT S – membrana de suport, cu trei straturi foarte deschisa la difuziune, cu o patura de protectie din fibre de polipropilena (PP), orientate aleatoriu, avand forma crampoanelor.
Aplicare

Membrana DELTA TRELA se orienteaza paralel cu streasina, cu structura de fibre in sus. Suprapuneti imbinarile astfel incat apa de ploaie sa fie condusa spre streasina. Structura de fibre previne alunecarea si asigura impermeabilitatea suprafetei. DELTA TRELA se poate monta cu ajutorul cuielor speciale DELTA. Varianta DELTA TRELA PLUS este prevazuta cu o magine autoadeziva.

Detalii tehnice

Comportarea la ardereB2 cf standardului DIN 4102
Înălțimea structurii de fibreAprox. 8 mm
Valoarea SdAprox. 0.02 m
GreutateAprox. 380 g/mp
Greutatea roleiAprox. 17 Kg
Lungimea rolei30 m
Latimea rolei1.5 m
Acoperirea rolei45 mp