Tigla metalica Novatik Matt

Tigla Novatik Matt este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania si este produsa in concordanta cu Directiva 89/106/CEE privind materialele de constructii.

Incepand cu luna iulie 2012, tigla metalica Novatik a fost inregistrata de Final Distribution la OSIM.

Ţiglele metalice Novatik sunt realizate din oțel cu acoperire Colofer® – marcă înregistrată a VoestAlpine – protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp şi au grosimea nominala de 0,5 mm. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

.

Componenta tiglei metalice Novatik Matt

Accesoriile tiglei metalice Novatik Matt

Novatik ofera un program complet de accesorii pentru acoperisuri: ventilatii sanitare, ventilatii de camp, parazapezi, grile de ventilatie. Utilizarea corecta a accesoriilor asigura o ventilare si o etanseitate perfecta a acoperisului si completeaza aspectul estetic al acestuia.

Date tehnice

Novatik – un acoperis elegant, solid si eficient potrivit pentru cladiri noi si renovari.

https://kamiroof.ro/wp-content/uploads/2016/04/modul_novatik_matt_sidebar-1.png
Lungime totala 1340 mm
Lungime utila modul 1260 mm
Latime utila modul 370 mm
Numar module/mp 2,15 module
Panta acoperis Min. 12°
Materie prima Otel cu strat de protectie de ZnMg 120g/ m² si acoperire Colofer Classic – 35 microni, Lack Poliester
Grosime nominala 0,5 mm
Greutate/mp 5,14 Kg/mp

Culorile Novatik Matt

Profilul distinct al placilor Novatik asigura o mare stabilitate intregului acoperis, iar tonurile de culoare sunt perfect armonizate.

https://kamiroof.ro/wp-content/uploads/2016/04/culori-novatik-matt-2.jpg

Garantia Novatik Matt

Protectia oferita de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performanțe superioare față de oțelul galvanizat în diferite climate de exploatare. In conditiile unui montaj corect, oferim o garantie a sistemului de 30 de ani in sistem pro-rata. Te poti bucura de un acoperis sigur, solid cu o estetica deosebita pentru o lunga perioada de timp.