Tigla metalica Novatik Slate

Noul profil Novatik Slate a fost creat pentru a imbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de constructie robust, modern si usor. Cu Novatik Slate ai un acoperis cu un design simplu, cu o estetica functionala, minimalista si fara elemente inutile care incarca arhitectura cladirii. Elementele liniare puternice si liniile orizontale indraznete  fac din Novatik Slate alegerea ideala pentru toate tipurile de constructii noi si renovari. Suprafetele netede si profilul cu inaltime redusa sunt deosebit de potrivite pentru invelitori cu geometrie complexa si inclinatii de minim 16 grade.

Avantaje

  • Diminuarea pierderilor tehnologice in special la acoperisurile cu o arhitectura complexa
  • Finisaj impecabil
  • Aspect natural de ardezie
  • Sistem durabil, usor, cu instalare rapida si sigura
  • Rezistenta la impact, la viteze mari ale vantului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni si la incarcarile cu zapada
  • Elemente de prindere fixate in planul invelitorii, oferind un plus de siguranta si protectie impotriva intemperiilor
  • Intretinere redusa
  • Reciclabil 100%

Tehnologia moderna de fabricatie ofera modulelor Novatik Slate un finisaj deosebit, cu dimensiuni exacte, imbinarea modulelor realizandu-se perfect in timpul montajului, reducand astfel riscul infiltratiilor si facandu-l unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori de pe piata. Fixarea modulelor se face prin cuie sau suruburi, in planul acoperisului, cu o densitate de minim 8 bucati/mp.

Accesoriile tiglei metalice Novatik Slate

Sistemul Novatik Slate beneficiaza de o gama completa de accesorii: coama rotunda, dolie, pazie, sort streasina, sort picurator, element racord, parazapezi  si sfartecatoarede zapada.

Date tehnice

Novatik – un acoperis elegant, solid si eficient potrivit pentru cladiri noi si renovari.

Lungime totala 1320 mm
Lungime utila modul 1244 mm
Latime utila modul 370 mm
Numar module/mp 2,17 module
Panta acoperis Min. 16°
Materie prima Novatik Slate Mat Otel cu strat de protectie de ZnMn 120g/mp si acoperire Colofer Mat rugos – 35 microni, cu protectie de lack polyester pe fata inferioara a tiglei de 10 microni.
Materie prima Novatik Slate High Coat Otel cu strat de protectie de Zn 275 g/m² si acoperire Colofer® Plus – 50 de microni, cu protectie de lack polyester pe fata inferioara a tiglei de 10 microni.
Grosime nominala 0,5 mm (Slate Mat) și 0,51mm (Slate High Coat)
Greutate/mp 4,59 kg (Slate Mat) si 4.82 kg (Slate High Coat)

Culorile Novatik Slate

Profilul distinct al placilor Novatik asigura o mare stabilitate intregului acoperis, iar tonurile de culoare sunt perfect armonizate.

https://kamiroof.ro/wp-content/uploads/2016/04/culori-novatik-slate.jpg

Culorile Novatik Slate High Coat

Garantia Novatik Slate

In conditiile unui montaj corect, oferim 15 ani garantie estetica si garantie tehnica de 25 de ani.