Tigla metalica Novatik Wood

Frumusetea naturala a acoperisului din sindrila este recreata cu noul profil Novatik Wood, pastrand toate avantajele unui acoperis metalic (rezistenta sporita la coroziune, acoperis solid si durabil, greutate redusa). Spre deosebire de sindrilele traditionale din lemn, care trebuie intretinute sau inlocuite, modulele de tigla metalica Novatik Wood nu vor avea nevoie de interventii ulterioare.

Sindrila metalica Novatik Wood este realizata din otel, protejat de un strat de ZnMg 120 g/mp si acoperire Colofer® Mat rugos – 35 microni, cu protectie de lack polyester pe fata inferioara a tiglei de 10 microni.

Avantaje

  • Aspect natural de sindrila
  • Finisaj impecabil
  • Montaj rapid si sigur
  • Sistem durabil si usor
  • Intretinere redusa
  • Reciclabil 100%
  • Modelul este simetric si permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga)
  • Rezistenta la impact, la viteze mari ale vantului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni si la incarcarile cu zapada

Fiecare modul Novatik Wood este realizat printr-o tehnologie moderna de presare a otelului, obtinand o sindrila metalica cu nervuri pronuntate, ce imprima aspectul de neconfundat al sindrilei de lemn. Fixarea modulelor se face prin cuie sau suruburi, in planul acoperisului, cu o densitate de minim 8 bucati/mp

Accesoriile tiglei metalice Novatik Practik

Sistemul Novatik Wood vine cu o gama completa de accesorii: coama rotunda, dolie, pazie, sort streasina, sort picurator, element racord, cos aerisire si ventilare, parazapezi si sfartecatoare de zapada.

Utilizarea corecta a accesoriilor asigura o ventilare si o etanseitate perfecta si completeaza aspectul estetic al acestuia.

Date tehnice

Novatik – un acoperis elegant, solid si eficient potrivit pentru cladiri noi si renovari.

https://kamiroof.ro/wp-content/uploads/2017/07/370x166_profil.jpg
Lungime totala 1375 mm
Lungime utila modul 1295 mm
Latime utila modul 370 mm
Numar module/mp 2,09 module
Panta acoperis Min. 16°
Materie prima Otel cu strat de protectie de ZnMg 120g/ m² si acoperire Colofer Mat rugos– 35 microni, cu protectie de lack polyester pe fata inferioara a tiglei de 10 microni.
Grosime nominala 0,5 mm
Greutate/mp 4,76 Kg/mp

Culorile Novatik Practik

https://kamiroof.ro/wp-content/uploads/2017/07/culori-novatik-wood-1.jpg

Garanție Novatik Wood

Protectia oferita de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performante superioare fata de otelul galvanizat in diferite climate de exploatare. In conditiile unui montaj corect, oferim 15 ani garantie estetica si 25 de ani garantie tehnica.