Borduri din tabla planaAccesoriile din tabla plana pentru acoperisuri, borduri sau elemente de tinichigerie, sunt confectionate din acelaşi material folosit pentru tigla metalica sau panourile de sistem faltuit. Aceste elemente sunt disponibile in gama de culori aferenta sistemelor de invelitori metalice Wetterbest®.

Wetterbest® ofera gama completa de borduri pentru acoperis*:- Pazie
– Racord calcan
– Bordura speciala calcan
– Sort streasina
– Dolie
– Sort rupere panta
– Sort rupere panta perete vertical
– Coama
– Parazapada ranforsata
– Semicoama
– Colector fronton
– Opritor zapada
– Pazie colector ranforsata*Putem produce orice tip de bordura dupa schita. Elemente de etansare si fixareIn completarea gamei de elemente ce compun sistemele de invelitori metalice Wetterbest®, compania noastra distribuie urmatoarele produse cu rol in etansarea si buna functionare a invelitorilor:- Elemente de protectie in zona coamei (de tip IZOVENT)- Burete universal- Pieptene pentru streasina- Manson de etansare pentru console, ţevi de aerisire etc.- Mastic siliconic pentru etansare- Banda aluminizata pentru etansare (de tip Aluband, Soudaband)- Capace aerisire acoperis si protectii strapungeri acoperis

Elemente de fixare si etansare

De asemenea, Wetterbest® furnizeaza si sistemul de fixare a invelitorilor metalice Wetterbest®. Astfel, in portofoliul de produse al companiei exista suruburi de fixare, conform cu indicatiile tehnice in vigoare. Folosirea acestora are o importanta deosebit de mare pentru durabilitatea si fiabilitatea acoperisului. Pentru fixarea unei invelitoare de tigla metalica se folosesc doua tipuri de suruburi autoforante, prevazute cu garnituri din cauciuc imbunatatit EPDM:- suruburi lungi cu dimensiunile 4,8 x 35 mm, folosite pentru fixarea tiglei metalice si a bordurilor din tablă de sarpanta din lemn;- suruburi scurte cu dimensiunile 4,8 x 20 mm, folosite pentru fixarea panourilor de tigla metalica intre ele. Aceste suruburi sunt special concepute pentru folosirea in mediul extern, avand o protectie superioara impotriva coroziunii. Sisteme de siguranta pentru acoperisWetterbest va pune la dispozitie sisteme de siguranta pentru acoperis. Acestea sunt parazapezi profesionale care impiedică desprinderea brusca a zapezii de pe acoperisurile in panta. Protejeaza zona de streasina, zonele care imprejumuiesc cladirea, aleile pietonale, zonele de acces (intrari, garaj, rampe etc.).

Sisteme de siguranta pentru acoperis

Puteti gasi in portofoliul nostru doua tipuri de sisteme de parazapezi profesionale:

  • – parazapezi tip grilaj cu fixare pe invelitoare din tigla metalica;
  • – parazapezi tip tubular cu fixare pe invelitori plane (Wetterbest Click & Wetterbest Faltz).
Kamiroof