Un mare succes pe piata europeana a acoperisurilor. Folie anticondens pentru acoperisuri permeabila la vapori, protejeaza chiar si in conditii extreme.

Proprietati

Chiar si in conditii extreme, stratul de stocare a umiditatii de pe reversul membranei, se incarca de vapori care ulterior sunt elimitati treptat. Cu o valoare Sd de aproximativ 0,15 m, este asigurata cu certitudine dispersarea umiditatii din mediul ambient. Suprafata inferioara a geotextilului este netezita pentru o instalare mai usoara. Caroiajul in relief de pe fata superioara reprezinta un ajutor pentru taierea precisa. Pe margini, o pelicula de aproximativ 5 mm actioneaza impotriva umezelii care ar putea sa patrunda la imbinari. Calitatile acestei membrane au fost dovedite si au inspirat incredere in cei 15 de ani de cand produsul a fost lansat pe piata. Indeplineste criteriile de siguranta impuse de normele din Germania.

Material

Patura drenanta din poliester cu rezistenta de rupere ridicata, cu strat de acoperire din poliuretan deschis la difuziune.

Aplicare

Rezistenta mare la rupere confera maxima siguranta in cazul calcarii accidentale in afara capriorilor la acoperisurile fara astereala. Rezistenta sa deosebita, atat in lungime cat si in latime, asigura instalarea usoara si alinierea precisa fata de margini.

Detalii tehnice

Comportarea la ardereClasa de inflamabilitate B1, cf DIN 4102
Rezistența la rupere350 N/5 cm (35 kp/5 cm) cf DIN EN 12311
ImpermeabilitateImpermeabila (DIN EN 13111)
Valoarea SdAprox. 0.15 m
Rezistența termicăDe la -40°C până la 80°C
GreutateAprox. 190 g/mp
Greutatea roleiAprox. 14 Kg
Lungimea rolei50 m
Latimea rolei1.5 m
Acoperirea rolei75 mp
Kamiroof