Sistemul pluvial BILKA este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereții casei, astfel protejează ȋntreaga construcție asigurȃnd o durată de viață mai mare.

Producerea elementelor sistemului BILKA se bazează pe tehnologia suedeză, întrucât folosește oțelul suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți (275 g/mp) și acoperit cu Prelaq Nova (2 x 50 microni). Stratul de Prelaq Nova conferă produselor o suprafață de netezime deosebită, stabilitate foarte mare a culorii și o rezistență solidă la acțiunea apei de ploaie și a agenților poluanți din atmosferă.

Sistemul Pluvial BILKA este disponibil în două grupe dimensionale, 150/100, 125/90 și totodată accesibil în 12 variante coloristice, dar și în varianta ALUZINC, cu garanție de 25 de ani pentru coroziune. Dimensiunile și variantele coloristice dau posibilitatea realizării unor combinații individuale care să fie cât mai potrivite și să se asorteze culorii acoperișului.

ansamblu-elemente-pluvial_ansamblu-elemente-pluvial bilka
Grosimea suprafeteiDuritateCategorie UVCategorie de rezistenta la corodareFinisaj
50µ/ 50µHB-FRUV3RC4Otel SSAB prevopsit / Aluzinc

Alege-ti culoarea preferata

Culori Drenaj Bilka SSAB
Drenaj Bilka Aluzinc

Țigla BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Țigla metalică BALCANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.

O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală.

Țigla metalică BALCANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

tigla-metalica-bilka-balcanic
Lungime utilaLatime utilaGrosime nominalaInclinatie minimaGreutate / m²
500 mm – 7000 mm1080 mm0,5 – 0,6 mm tabla din otel8 º daca nu sunt necesare imbinari diagonale14 º in cazul imbinarilor diagonale4 – 5 kg

Alege-ti culoarea preferata

CULORI BILKA BALCANIC GRANDE MAT
CULORI BILKA BALCANIC MAT
CULORI BILKA BALCANIC LUCIOS
Kamiroof