Folie anticondens permeabila la vapori pentru acoperisuri. In combinatie cu alte elemente ale sistemului Delta, indeplineste cerintele constructiei de invelitori ale standardelor germane de profil. Varianta Delta Foxx Plus are o margine adeziva care asigura protectie la vant.

Proprietati

La acoperisurile perfect izolate cu astereala, Delta Foxx / Delta Foxx Plus, cu o valoare Sd de aproximativ 0,02 m, absoarbe sigur umezeala remanenta. Termoizolatia ramane permanent uscata si isi poate indeplini perfect functia.

Material

Patura drenanta speciala din PE cu strat de dispersie, deschis la difuzie, impermeabil la apa.

Aplicare

Greutatea sa de de 270 g/m2 asigura instalarea usoara si precisa a membranei Delta Foxx / Delta Foxx Plus. In timpul instalarii, membrana nu se deterioreaza sau increteste. Membrana rezistenta la tractiune nu prezinta riscul deteriorarii daca este accidental calcata in timpul montajului. Stratul inferior nu se deterioreaza la contactul cu astereala. Delta Foxx / Delta Foxx Plus poate fi usor aliniata si desfasurata de pe rola, ceea ce asigura o instalare usoara si reduce costurile de montaj. Acoperirea mata impiedica reflexia deranjanta a luminii in timpul instalarii, chiar si in zilele in care lumina soarelui este deosebit de puternica.

Detalii tehnice

Comportarea la ardereClasa de inflamabilitate B2, cf DIN 4102
Rezistența la rupereapprox. 300 N/5 cm
ImpermeabilitateImpermeabila (DIN EN 13111)
Valoarea SdAprox. 0.02 m
Rezistența termicăDe la -40°C până la 80°C
GreutateAprox. 270 g/mp
Greutatea roleiAprox. 20 Kg
Lungimea rolei50 m
Latimea rolei1.5 m
Acoperirea rolei75 mp
Kamiroof